Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva amplia la seva xarxa amb dos nous locals

28111
PalmaActiva incorporarà pròximament al seu centre d'empreses dos locals. | PalmaActiva

PalmaActiva incorporarà pròximament al seu centre d'empreses dos locals, segons ha anunciat aquest diumenge la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover.

Amb la incorporació d'aquests dos espais, el centre quedarà conformat per 19 locals, set despatxos, un cotreball amb 20 llocs de treball i el Quiosc de PalmaActiva en la plaça de l'Olivar.

Aquests dos locals nous es troben situats als carrers de l'Estacada -de 51 metres quadrats- i al carrer de Sant Pere -de 31 metres quadrats-.

L'any 2018 el centre d'empreses de PalmaActiva va acollir 68 empreses i 92 emprenedors. En tots dos casos es va superar en més d'un 10 per cent l'ocupació de l'any anterior.

L'any passat, tant els locals com els despatxos de PalmaActiva van tenir una ocupació del 100 per cent, mentre que l'ocupació del centre de coworking va ser del 78 per cent, un 15 per cent més que l'any passat.

Adrover ha destacat que aquests dos locals que l'Ajuntament ha cedit a PalmaActiva s'estan reformant gràcies al treball de dos operaris de SOIB Visibles, un programa d'inserció laboral gràcies al qual s'han contractat 73 persones durant 6 mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.