Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort finalitza les obres en el cementiri de Palma

28255
Antònia Martín, presidenta de l'EFM, ha presentat aquest dissabte les obres de remodelació del sector antic del cementiri de Palma. | E.P.

Antònia Martín, presidenta de l'Empresa Funerària Municipal de Palma (EFM), ha presentat aquest dissabte les obres de remodelació del sector antic del cementiri de Palma que han suposat una inversió de 530.000 euros procedents de fons de la Llei de Capitalitat.

En declaracions als mitjans, Martín ha explicat que l'objectiu de les obres ha estat «obrir espais diàfans en el sector antic» per tal de fer els vials «més accessibles i pròxims» a la ciutadania. A més, ha agraït la col·laboració de les 52 famílies que han permès reubicar les restes dels seus familiars que estaven en la zona número 2 del cementiri, corresponent a aquest sector més antic.

En aquest sentit, Martín ha incidit que les obres permetran, a més de fer més accessible el recinte, «obrir-lo als estudis de recerca», ja que en el cementiri de Palma «hi ha persones il·lustres enterrades».

El projecte, iniciat l'any 2016, engloba tres fases i, segons ha explicat Jordi Vilà, gerent d'EFM, «ha aconseguit obrir dos vials transversals i dos vials longitudinals» per tal de «recuperar espais que estaven degradats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.