Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «Les Balears s'han convertit en un baluard dels drets socials i civils»

MÉS per Mallorca fa balanç dels 'Acords pel Canvi' i es prepara per a les eleccions de maig

28261
Miquel Ensenyat durant la seva intervenció a l'assemblea. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dissabte una assemblea per fer balanç dels 'Acords pel Canvi' amb la militància, on hi han assistit 120 persones. El candidat a la presidència del Govern de la formació ecosobiranista, Miquel Ensenyat, ha assegurat que «les Illes Balears s'han convertit en un baluard dels drets socials i civils gràcies als governs del canvi».

Ensenyat ha recordat que es va començar a fer feina «en un context molt advers» i que aquesta feina encara no ha acabat, ja que tot i el treball fet, «encara ens queda molta més feina per fer i per això hem de sortir a guanyar el 2019 per guanyar el futur».«Venen uns mesos molt intensos i ens necessitam amb força, amb la vostra força, la de la gent», ha dit.

En l'assemblea hi han participat a més la número dos al Parlament, Fina Santiago, la candidata al Consell, Bel Busquets, i el portaveu del grup parlamentari Josep Ferrà, que han rendit comptes de la feina feta des del Govern i el Parlament, respectivament. El també president del Consell ha estat l'encarregat de repassar les fites principals de la institució insular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.