Setmanari d'informació local - 138 anys

Totes les dones del Govern faran vaga i assistiran a la manifestació aquest 8M

28337

La presidenta del Govern, Francina Armengol, participarà de la vaga feminista d'aquest divendres, i no tendrà agenda pública, també assistirà a la manifestació de les 19.00 hores convocada a la plaça d'Espanya, segons han informat fonts de presidència.

Cal recordar que Armengol, també secretària general del PSIB-PSOE, va assistir a la concentració del passat any, que va titllar de «dia històric» i la va valorar com «absolutament massiva».

A més, com va anunciar la portaveu de l'Executiu i consellera de Presidència, Pilar Costa, «per a facilitar la jornada» d'enguany, el Consell de Govern s'avançarà al dijous, encara que el Govern «continuarà treballant, però sense agenda pública per a fer patent aquest suport».

En aquest sentit, segons han informat des del Govern, cap de les conselleres tendrà agenda pública, «encara que sí que interna», i totes elles assistiran a alguna manifestació, a Mallorca o a Eivissa. La consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets; la de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago; i la de Salut, Patricia Gómez assistiran a la de l'horabaixa.

Per part seva, Costa i la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, es desplaçaran fins a Eivissa per a assistir a la concentració al parc de la Pau a les 18.00 hores.

El batle de Palma, Antoni Noguera, farà «una vaga solidària», que consisteix en treballar perquè les dones del seu equip de govern municipal puguin fer-la, i, així mateix, assistirà a la concentració de l'horabaixa.

En aquesta mateixa línia actuarà el president del Parlament, Baltasar Picornell, qui tampoc farà vaga per a facilitar la de les seves companyes i, a més, també anirà a la concentració de la tarda.

Per part seva, la delegada del Govern espanyol a les Balears, Rosario Sánchez, no tendrà agenda pública i assistirà a aquesta manifestació a títol personal, i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, farà vaga i assistirà també la concentració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.