Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS finalitza la campanya 'Feina feta' on explica «les polítiques transformadores»

28355

MÉS per Mallorca ha conclòs aquest dimecres la seva campanya 'Feina feta' on han explicat, mitjançant fullets i parades informatives, «les polítiques transformadores i de progrés» desenvolupades durant aquesta legislatura amb l'objectiu de «donar-les a conèixer de tu al tu, a peu de carrer».

Segons han explicat, s'ha detallat que s'han repartit un total de 60.000 fullets en cases i comerços i les parades s'han muntat en diferents punts i, així mateix, a través de les xarxes socials, s'han difós 10 vídeos temàtics amb les polítiques dividits en els blocs d'Habitatge, Salut i Serveis Socials, Medi Ambient, Mobilitat Ocupació, Turisme, Llengua i Model Econòmic.

La coordinadora de MÉS per Mallorca i candidata al Consell de Mallorca, Bel Busquets, ha detallat que, en aquest sentit, «Mallorca, Eivissa i Formentera s'han convertit en territoris de defensa de drets socials i civils gràcies als Governs del Canvi i a MÉS», i ha afegit que, així mateix, «encara queda molt treball per fer i per a això, cal sortir a guanyar el 2019 per a guanyar en un futur».

Busquets ha justificat les seves declaracions amb les mesures que s'han dut a terme del Decret de protecció de la Posidònia, la Llei d'Habitatge, la Llei de Fosses, la Llei d'Igualtat, entre altres impulsades pel seu partit.

Per part seva, la número 2 en la llista de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha fet referència a algunes de les 60 mesures recollides en el 'Mapa de la feina feta', com són, per exemple, El Molinar Port Petit, salvar les Fontanelles i la decisió del lloguer turístic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.