Setmanari d'informació local - 138 anys

L'obra 'Mar de fons' es representarà a totes les Illes a través de les ajudes de l'IEB

28387

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) ha donat suport, per mitjà d'una línia d'ajudes a la projecció exterior d'arts escèniques de les Illes, les representacions teatrals de l'obra 'Mar de fons' en auditoris de Menorca, Eivissa i Manacor, després de passar pel Teatre Principal de Palma.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, aquest dijous el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) ha publicat la convocatòria d'ajudes per a l'any 2019. La col·laboració de la Conselleria amb les funcions de l'Auditori de Ferreries, Ca'n Ventosa d'Eivissa i l'Auditori de Manacor permetrà que 'Mar de fons', un espectacle de grans dimensions i vuit intèrprets, viatge a aquests tres escenaris.

'Mar de fons' és un espectacle d'Iguana Teatre coproduït amb el Teatre Principal de Palma i el Teatre Lliure de Barcelona. Les funcions programades a Palma varen esgotar les entrades abans de l'estrena. L'obra se situa en l'estiu de 1936 i reflexiona sobre la victòria del bàndol franquista en la Guerra Civil i els seus efectes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.