Setmanari d'informació local - 138 anys

Weber vota Junqueras perquè sigui el candidat de l'Aliança Lliure Europea a les eleccions

28395

La candidata de MÉS per Mallorca a les europees i a la batlia d'Inca, Alice Weber, ha dit aquest dijous en l'assemblea general de l'Aliança Lliure Europea (ALE) a Brussel·les que «és de justícia frenar els sobrecostos del transport de mercaderies d'empreses de les Balears» i ha reclamat «les mateixes compensacions que les regions ultraperifèriques», referint-se a les Canàries, per exemple, i a la seva exclusió de la regla de 'minimis'.

Segons ha explicat MÉS, la regla europea 'Minimis', que estableix que les empreses poden rebre, en un termini de tres anys, un màxim de 200.000 euros en ajudes i, en aquest sentit, aquesta reclamació ha permès posar damunt de la taula que les Illes puguin quedar excloses també.

El Règim Especial de Balears (REB) preveu que el Govern i l'Estat espanyol col·laborin per a aconseguir la modificació de la normativa de Minimis i, per això, Weber ha apuntat que «s'ha de començar a treballar de valent».

«Les empreses de les Balears han de tenir garantides aquestes millores i augment d'ajudes», ha incidit Weber i ha explicat que aquest serà «un dels eixos principals a treballar per a millorar la vida de la ciutadania i es plantegen de cara a les eleccions europees».

En relació a la presentació d'Oriol Junqueras, com a candidat de l'ALE a presidir la Comissió Europea, Weber, juntament amb altres membres, han votat a favor de la seva candidatura i serà finalment el candidat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.