Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa (MÉS): «Som l'esperança davant la por»

28413
Guillem Balboa, candidat de MÉS per Mallorca al Congrés dels Diputats, durant el seu parlament d'aquest dissabte. | MÉS per Mallorca

Guillem Balboa, coordinador de MÉS per Mallorca i número dos a la llista al Consell, s'ha proclamat aquest dissabte candidat de la formació ecosobiranista a les Eleccions Generals del pròxim 28 d'abril.

«Som l'esperança davant la por. El futur davant el retrocés. Som l'esquerra transformadora i venim a defensar els interessos de tots els ciutadans de les Illes», ha assegurat el ja oficialment candidat al Congrés. L'elecció l'han presa els assistents a l'assemblea celebrada al casal Joan Alcover.

«Assumesc aquest encàrrec amb orgull i determinació, sabent que represent el projecte polític que més i millor pot entendre, sintetitzar i abanderar la riquesa, la complexitat, la diversitat i l'oportunitat de la Mallorca del segle XXI», ha dit Balboa.

«Represent el projecte polític que ha fet possible retornar la targeta sanitària a totes les persones que resideixen a les illes, una taxa turística per compensar l'impacte de les masses, obrir fosses per tancar ferides, la renda social i lleis pioneres com la de residus o la de canvi climàtic. I aquest és el mateix projecte que a partir del 28 d'abril serà a Madrid», ha sentenciat el candidat.

Per la seva part, Rosa Cursach, directora de l'Institut Balear de la Dona, és l'opció triada per la formació ecosobiranista per encapçalar la llista del Senat. «Com a partit, podrem aprendre moltes coses del moviment feminista actual. D'una banda la capacitat d'arribar a consensos en tots els vessants, i d'altra, la seva perseverança: fa 4 anys només érem 400 omplint els carrers i avui som 20.000», ha explicat Cursach.

A l'assemblea també hi han participat Miquel Ensenyat i Fina Santiago, tàndem al Parlament, Antoni Noguera i Neus Truyol, tàndem a l'Ajuntament de Palma i Bel Busquets, candidata al Consell. Tots han volgut donar el seu suport a Balboa en el camí cap a les eleccions estatals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.