Setmanari d'informació local - 138 anys

Obren una investigació a l'EMT arran d'un presumpte atac racista d'un conductor

28567

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha obert una investigació interna arran del missatge d'una usuària de Twitter que denunciava un presumpte «atac racista per part d'un conductor cap a una al·lota africana».

Segons el missatge, el conductor ha dit a la jove que «quan vengui Vox se n'hauran d'anar». «A les que ens hem indignat ens ha amenaçat de telefonar a la Policia. Amb el feixisme, tolerància zero», ha postil·lat.

Els fets han ocorregut en la línia 3 (Pont d'Inca - Illetes) cap a les 9.00 hores i l'EMT ha respost al 'tuit' agraint l'avís i informant la usuària que s'havia obert una investigació.

Des de l'Ajuntament han confirmat que han tengut constància de l'incident per aquest comentari en la xarxa i que s'ha obert una investigació. L'EMT s'ha posat en contacte amb l'autora del missatge per a demanar-li dades que permetessin localitzar el vehicle i perquè expliqués la seva versió dels fets.

El conductor ja ha estat identificat i des de Cort han indicat que si es confirmen els fets s'aplicarà el règim disciplinari previst en el conveni col·lectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.