Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicent Torres serà el candidat de Proposta per Eivissa al Senat

28577

Vicent Torres 'Jordi' serà el candidat de Proposta per Eivissa (PxE) al Senat en les pròximes eleccions generals, segons han informat aquest dijous.

D'aquesta forma, El PI ha triat un membre de la coalició illenca perquè representi les Pitiüses i defensi els interessos d'Eivissa i Formentera en la Cambra Alta. Vicent Torres 'Jordi' és a més candidat de PxE a la batlia de Sant Josep en les eleccions municipals.

Segons el candidat de PxE al Senat, l'objectiu és que els eivissencs «confiïn en una opció política que representi ambdues illes, Eivissa i Formentera, per a tenir veu pròpia a Madrid sense defensar colors polítics nacionals».

A més, segons Torres, és important traslladar el missatge que qui pot defensar els interessos de les Pitiüses són les organitzacions illenques, ja que «els partits que surten en televisió no faran res per Eivissa i Formentera».

D'altra banda, dos eivissencs de Proposta per Eivissa formaran part de la llista del-Pi al Congrés dels Diputats. Es tracta de Toni Ribas, número 3 de la candidatura que liderarà el sociòleg Joan Miralles, i Encarna Castro, que anirà de número 6.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.