Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB vol continuar governant per «millorar la vida de la gent»

28625
A la jornada de treball i debat hi han participat una cinquantena de persones. | PSIB-PSOE

Els coordinadors de la Conferència Política del PSIB-PSOE han celebrat aquest dissabte una trobada per posar en comú la feina feta en els darrers mesos i ultimar el document que servirà de base per elaborar el programa electoral del partit.

En una jornada de treball i debat on han participat una cinquantena de persones, els responsables de cadascun dels eixos han exposat les línies principals de la seva proposta, elaborada amb la participació d'entitats i professionals de cada àmbit i membres de la societat civil.

Tal com han explicat des del partit, el coordinador de la Conferència Política, Iago Negueruela, ha assegurat que el document «proposa solucions per construir una societat més justa, més igualitària i més distributiva» i així «seguir millorant la vida de la gent, avançant en el camí de progrés que vàrem començar fa quatre anys, i en el que no podem permetre ni una passa enrere».

El document, tal com han explicat, posa el focus en «temes clau per al partit i la societat balear» com ara habitatge, canvi climàtic, sostenibilitat, o model econòmic i productiu. Segons ha explicat Negueruela, altres pilars cabdals són: sanitat, educació, serveis socials i serveis públics i qualitat de l'ocupació.

Després d'aquesta jornada, s'enviarà la proposta de document a tota la militància i a les entitats que han participat en l'elaboració del document, amb l'objectiu que la puguin millorar presentant esmenes i així enllestir-lo per ser «àmpliament debatut en la conferencia política dels dies 6 i 7 d'abril».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.