Setmanari d'informació local - 138 anys

La Mallorca Film Commission gestiona cinc produccions internacionals aquest 2019

28627
La Mallorca Film Commission gestiona cinc produccions audiovisuals internacionals. | MFC

La Mallorca Film Commission ha gestionat un total de 18 projectes en els primers mesos de 2019 i ha anunciat que cinc d'ells són produccions audiovisuals internacionals en les quals diversos municipis de l'Illa apareixen com a localitzacions.

Així ha informat el Consell de Mallorca a través d'un comunicat difós aquest diumenge en el qual han detallat que les produccions internacionals són, en concret, tres produccions britàniques -una d'elles amb coproducció francoalemanya-, un programa de televisió irlandès i la versió alemanya d'un conegut concurs de cuina.

En aquest sentit, la institució insular ha assegurat que la tasca de la Mallorca Film Commission està «consolidant la seva tasca com a finestra de suport, gestió i mediació interinstitucional per a projectes audiovisuals».

Així, el Consell ha explicat que els municipis d'Inca, Sencelles, Palma, Sóller, Pollença i Felanitx són els escenaris de la sèrie de ficció 'Mallorca Files', produïda per la BBC britànica en una coproducció francoalemanya. En concret, el rodatge de la sèrie es duu a terme des d'octubre del 2018 i es perllongarà fins a maig de 2019.

D'altra banda, el llargmetratge britànic 'Off the Rails' s'ha rodat íntegrament en Malloca i Palma és l'escenari principal. A més, el rodatge de la sèrie britànica 'White Lines' s'iniciarà al maig en localitzacions de Palma, Valldemossa, Santa Maria, Pollença, Escorca així com diversos espais naturals de l'Illa.

Finalment, el Consell ha detallat que al febrer Palma ha estat l'escenari del programa irlandès 'A long weekend in...' conduït per un conegut xef, Rory O'Connell mentre que el Port de Sóller serà l'escenari per a la final del conegut concurs televisiu 'Top Xef' d'Alemanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.