Setmanari d'informació local - 138 anys

Endesa presenta al·legacions a la modificació puntual de la façana marítima de Palma

28697

Endesa ha presentat al·legacions a la modificació puntual de la façana marítima de Palma, que es va aprovar de forma inicial a Cort el desembre passat.

Des d'Endesa han detallat que les varen presentar el 15 de març, que és quan acabava el termini per a poder-les presentar i, en aquest mateix sentit, cal recordar que el PP del municipi va anunciar també dilluns que havia presentat un total de cinc al·legacions a la modificació aprovada que permet construir un parc a primera línia.

D'altra banda, els tècnics de Patrimoni del Consell de Mallorca varen emetre un informe, elevat aquest dimarts a la Comissió política, en què concloïen que el grau de protecció de l'edifici de Gesa contemplat per l'Ajuntament és insuficient.

En concret, a l'informe dels tècnics adverteixen que l'immoble de Gesa està declarat com a Bé Catalogat, de manera que la protecció no pot ser el grau B, com plantejava Cort, sinó que li correspon l'A, «com a mínim A2». Això comporta que els criteris d'intervenció «s'han d'establir de forma més clara i precisa» en funció de l'expedient de declaració de Bé Catalogat.

L'informe també es pronuncia sobre els usos, ja que Cort volia compatibilitzar la declaració de l'edifici de Gesa com a Bé Catalogat amb l'ús residencial, plurifamiliar, turístic i residencial comunitari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.