Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Antripatriarcal de Palma celebra el 7è aniversari

28727

L'Assemblea Antipatriarcal de Palma celebra el seu setè aniversari i ho fa amb un llistat d'activitats. La primera serà aquest dissabte 23 a partir de les 19.00 hores al Casal Voltor Negre, que acollirà 'l'Horabauxa Antripatriarcal' amb Karaoke.

Dia 9 de maig es durà a terme una xerrada a càrrec de l'activista Magda Piñeyro (cofundadora de Stop Gordofòbia), sota el títol 'Trencant les costures del patriarcat'. Dia 17 de maig la plaça Fleming acollirà un torneig de bàsquet no mixt. Finalment, la celebració de l'aniversari serà dia 8 de juny a Can Alonso a partir de les 12.00 hores. Des de l'organització han assenyalat que a mesura que s'apropi la data de les activitats s'anirà informant sobre els detalls.

L'Assemblea Antipatriarcal és un col·lectiu feminista que treballa a Palma. S'autodefineix com un «espai anticapitalista, assembleari i autogestionat, que té un funcionament horitzontal». Segons apunten, el col·lectiu és «un espai de sororitat feminista i suport mutu on es generen dinàmiques de confiança i d'empoderament col·lectiu».

«Treballam per visibilitzar i combatre totes les violències masclistes a l'espai públic i privat. Lluitam per la defensa dels drets sexuals i reproductius, contra la pressió estètica i contra la lgtbfòbia». En aquesta línia, apunten que denuncien obertament «l'heterònoma i l'amor romàntic com a única forma de relacionar-nos i reivindicam altres formes de relacions personals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.