Setmanari d'informació local - 138 anys

Sineu acull les II Jornades de Participació Ciutadana de Mallorca

28739

El Govern, el Consell i l'Ajuntament de Sineu organitzen aquest dijous i divendres les II Jornades de Participació Ciutadana a Mallorca, una formació oberta adreçada a persones amb responsabilitat política i personal tècnic de les institucions públiques i a entitats socials i ciutadania en general.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en una nota de premsa, les jornades estan organitzades pel departament insular de Participació Ciutadana i Presidència amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern i de l'Ajuntament de Sineu.

Les jornades se centraran aquesta edició en la 'Innovació democràtica i pràctiques participatives', i es durà a terme al centre Sa Quintana (Sineu). D'aquesta manera, es pretén fomentar la participació dels municipis de la Part Forana.

Els temes giraran al voltant de l'evolució de la participació ciutadana, la seva consolidació en normatives de caràcter estatal, autonòmic i municipal; el debat obert entre la participació presencial davant de la participació en línia o les noves tendències per assolir governs oberts i transparents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.