Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar: «Company va arribar com a regionalista i se n'anirà donant suport a l'extrema dreta»

28823

La diputada de MÉS per Mallorca Joanaina Campomar ha valorat en roda de premsa els mesos que venen després d'acabar l'activitat parlamentària. La diputada ha criticat que l'extrema dreta començàs una campanya de «segrest a la democràcia» i que la resta de formacions de dretes «s'hagin sumat a aquestes propostes reaccionàries que ens duen 40 anys enrere».

Campomar ha assenyalat la responsabilitat del PP de les Balears en aquesta situació i ha assegurat que Company «va arribar com a regionalista i se n'anirà donant suport a l'extrema dreta». Campomar ha apuntat que el discurs del líder del PP de les Balears és igual que el del líder estatal i que s'ha convertit en «un imitador de Pablo Casado».

La diputada ha denunciat que, tot i que sempre apel·len a la Constitució espanyola, quan la dreta fa seves les tesis d'extrema dreta, «la converteixen en un llegat franquista i d'una única bandera». «Deixen de banda la seva funció de diàleg i la garantia de drets fonamentals i de la diversitat que també formen part de la Constitució», ha subratllat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.