Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria Magdalena García Gual pren possessió com a consellera del PP en el Consell

28911

Maria Magdalena García Gual ha pres possessió aquest dimecres com a consellera electa del PP en el Consell de Mallorca, en substitució d'Esperanza Català, que s'ha integrat a Vox.

García ha pres possessió del càrrec en el ple del Consell, just abans de començar el Debat de Política General amb la intervenció del president del Consell, Miquel Ensenyat. Esperanza Català va abandonar el PP en el Consell.

A més, l'arribada oficial de la seva substituta, García Gual, al grup del PP en el Consell de Mallorca, arriba just després que una altra consellera del PP, Margalida Roig, presentés aquest dimarts la seva dimissió. Roig va deixar l'agost de 2018 la junta local del partit a Llucmajor. El següent en la llista del PP en la institució insular és Sebastià Sansó.

Segons ha indicat el portaveu del PP en el Consell, Maurici Rovira, Sansó prendrà possessió, previsiblement, en el ple ordinari d'abril, el segon dijous del mes. A més, encara queden els plens de maig i juny i continuaran funcionant «fins que la nova corporació prengui possessió el mes de juliol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.