Setmanari d'informació local - 138 anys

El Servei de Normalització Lingüística publica la guia '20C Criteris de redacció web'

28929

La Direcció Insular de Política Lingüística ha publicat en format digital una guia amb vint criteris per a publicar a la web institucional i que és accessible a tota la ciutadania.

'20C Criteris de redacció web' és una guia breu i senzilla amb vint indicacions clares per a aconseguir que la qualitat final dels textos que es publiquen a la web institucional «sigui millor».

Aquest document neix amb la intenció de ser una «eina per a crear continguts web amb estàndards de qualitat, independentment que el Servei de Normalització en faci la revisió».

'20C Criteris de redacció web' té dos grans objectius:

  • El primer objectiu és sensibilitzar les persones que redacten continguts en format web sobre la importància que els textos estiguin ben escrits
  • El segon objectiu és oferir de manera sintètica vint criteris per a poder redactar textos amb qualitat

El Servei de Normalització Lingüística ha cregut necessari preparar aquesta eina després d’analitzar errades i incoherències que es repeteixen en aquest tipus de publicacions a la xarxa. Ara, amb aquesta guia, les persones que redacten a la web institucional, i la ciutadania en general, tenen a mà unes recomanacions essencials i breus a tenir en compte abans de publicar un text web.

El document és accessible a tota la ciutadania a la web del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.