Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort anuncia les 42 propostes a finançar mitjançant els pressuposts participatius

28949

L'Ajuntament de Palma ha donat a conèixer aquest divendres les 42 propostes que la ciutadania palmesana podrà votar entre el 17 de juny i el 15 de setembre perquè es financin mitjançant dels pressuposts participatius de 2019, que estaran dotats d'1,5 milions d'euros, segons ha informat Cort a través d'un comunicat.

La comissió tècnica ha considerat viables 42 de les 78 propostes presentades. En concret, es tracta de 12 propostes de l'àmbit de Palma, 11 del Districte Llevant, 9 de Districte Nord, 7 de Districte Ponent i 3 de Districte Pla de Sant Jordi i Platja de Palma.

A més, han apuntat que de l'abril al juny els serveis municipals faran una valoració econòmica de cadascuna de les propostes que passen ara a la fase de votacions.

Respecte a les 30 propostes excloses de la fase de votació, Cort ha assenyalat que la comissió tècnica s'ha basat en diversos motius, com les propostes que requereixen de creació de serveis, que són objecte de subvencions, propostes ja executades per serveis competents o béns que no són de competència municipal.

Finalment, l'Ajuntament ha remarcat que les votacions es duran a terme mitjançant la web www.tufaspalma.cat, plataforma en la qual també es poden consultar el llistat de propostes a votar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.