Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila remarca que no hi ha llaços grocs a Cort i que els llaços per la llengua «porten molts anys penjats»

28959

El regidor d'Urbanisme, Model de Ciutat i Habitatge Digne, José Hila, ha dit aquest divendres que no hi ha llaços grocs a l'Ajuntament de Palma i ha recordat que els llaços amb la bandera catalana que reivindiquen la llengua "«porten molts anys penjats».

Demanat per periodistes en una roda de premsa sobre un tema municipal, el secretari general dels Socialistes de Palma ha rebutjat entrar en valoracions sobre aquest assumpte i ha preferit cenyir-se a la política municipal.

Cal recordar que aquest dijous la Junta Electoral Provincial va donar a MÉS, el batle de Palma, Antoni Noguera, i el president del Parlament, Baltasar Picornell, un termini de 24 hores per a retirar els llaços exposats en els edificis públics, després d'una denúncia de VOX que parlava de llaços grocs.

«Són signes que poden ser legítimament utilitzats per aquestes formacions polítiques en la seva propaganda electoral però no pels poders públics, ja que aquests han de mantenir una rigorosa neutralitat política», consta en l'acord de la Junta.

No obstant això, els llaços a Cort són quadribarrats i varen ser penjats el 2013 en suport a la lluita dels docents de les Balears contra el decret del TIL del Govern Bauzá i en defensa de la llengua catalana. Per aquest motiu, el batle, Antoni Noguera, va sol·licitar un aclariment a la Junta Electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.