Setmanari d'informació local - 138 anys

Weber (MÉS): «La Unió Europea ha de seguir acompanyant les Balears en les lleis contra el canvi climàtic»

28981
Weber ha insistit que les forces progressistes tenen el deure de frenar l'extrema dreta a l'Eurocambra. | MÉS per Mallorca

L'Assemblea que MÉS per Mallorca ha elegit aquest divendres Alice Weber i Christer Söderberg com a candidats de la formació ecosobiranista a les eleccions europees.

Weber, que formarà part de la llista de la coalició de forces de l'esquerra verda de l'Estat liderada per Compromís, ha assegurat que bona part de la seva feina consistirà a «fer que la Unió acompanyi les regions en les seves transformacions, com les lleis pioneres que ha aprovat les Balears en matèries com els residus o la lluita contra el canvi climàtic».

Per a la també candidata de MÉS per Inca a la batlia, la coalició de l'esquerra sobiranista i verda en què participa MÉS, vol «avançar de l'Europa dels Estats i els mercats cap a l'Europa dels pobles i les persones».

Weber ha insistit que «les forces progressistes tenen el deure de frenar l'extrema dreta a l'Eurocambra i posar les institucions europees al servei de les persones, i no dels mercats, i de les regions, i no només dels Estats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.