Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol aposta per quatre anys més de govern perquè «ens jugam el nostre futur»

28983
Francina Armengol, candidata a la reelecció, reclama tornar a governar per tal de continuar les seves polítiques de futur. | PSIB-PSOE

Francina Armengol, candidata a la reelecció del Govern pel PSIB, reclama tornar a governar per tal de continuar les seves polítiques de futur. Ho ha dit davant més de les 150 persones que han acompanyat a Rosa Bestard en la seva presentació com a candidata a la batlia de Campanet i en un acte on també han estat presents la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat al Congrés, Pere Joan Pons.

Armengol ha destacat la rellevància de les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig, perquè «ens jugam el nostre futur, perquè decidim entre continuar amb el canvi impulsat aquests quatre anys o tornar a l'Espanya del blanc i negre amb unes tres dretes que tenen una carrera a veure qui és més radical».

De fet, la també secretària general del PSIB-PSOE ha insistit en el fet que «la nostra lluita és per un Campanet, una Mallorca, una Espanya i una Europa millors, som els únics que tenim un projecte clar i els altres no podem dir el mateix».

La candidata socialista ha demanat quatre anys més al capdavant del Govern de les Illes perquè «hem fet moltes coses bé, com la Renda Social Garantida que ara també proposa Pedro Sánchez per a la resta d'Espanya, com els 1.000 milions d'euros de pressupost per a educació, com l'obertura dels centres de salut els horabaixes i el restabliment de la gratuïtat de la targeta sanitària, com l'eliminació del copagament farmacèutic o com la Llei de Residus i la del Canvi Climàtic, que ens han permès planificar el nostre futur».

Ara bé, si per una cosa pot destacar la gestió de l'actual govern socialista, ha explicat Armengol, és per la gestió dels recursos públics, ja que «hem aconseguit més creixement econòmic, més ocupació amb 70.000 nous llocs de feina aquesta legislatura i de més qualitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.