Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera vol reduir el lloguer turístic del Molinar i Son Espanyolet

28987
Balboa i Noguera durant l'acte celebrat aquest dissabte. | EuropaPress

Antoni Noguera, candidat de MÉS a la batlia de Palma, ha proposat aquest dissabte regular el lloguer turístic en habitatges unifamiliars en les barriades com el Molinar i Son Espanyolet i ha avançat que la formació ecosoberanista proposa la reducció de creuers en el port de Palma a un màxim de 3 al dia.

Així s'ha expressat el candidat a Cort durant un acte en el qual ha plantejat les propostes polítiques de la formació a representants de diferents col·lectius de Palma al costat del candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa.

Així, Noguera ha fixat com a «reptes» l'accés a l'habitatge, la mobilitat sostenible i el model turístic i ha sostingut que la formació ecosoberanista és «l'únic partit» amb un model de ciutat per a «la Palma dels pròxims 20 anys».

El candidat ecosoberanista a la batlia de Palma ha considerat que el lloguer turístic «ha contribuït a encarir un 40 per cent els preus del lloguer» a la ciutat i ha reiterat la «necessitat» de regular el lloguer vacacional en edificis unifamiliars de barris «tradicionals com el Molinar i Son Espanyolet».

Reduir els creuers

D'altra banda, Noguera ha proposat la reducció de la concentració de creuers simultanis en el Port de Palma a un màxim de 3 al dia. En aquest sentit, Balboa ha assenyalat que la limitació es basa en «distribuir els creuers», ja que el model turístic «no ha de morir d'èxit».

«Des del Congrés promourem la reclamació de passar de 6 a 3 creuers en un dia i que pugui ser atesa per l'Autoritat Portuària de Balears», ha manifestat Balboa, qui ha assegurat que Palma ha de ser una ciutat «per a viure i no una ciutat aparador o un parc temàtic desnaturalitzat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.