Setmanari d'informació local - 138 anys

Es convoquen subvencions per a entitats que duen a terme activitats d’educació ambiental

29207

Les entitats sense ànim de lucre que duen a terme activitats d’educació ambiental rebran 100.000 euros per a subvencionar projectes relacionats amb la sensibilització i la informació sobre l’aigua i els residus, amb especial esment dels plàstics, la biodiversitat, el consum responsable, la custòdia del territori i els espais naturals a les Illes Balears.

Els projectes han de tenir una finalitat de conscienciació destinada a estimular hàbits i conductes individuals i col·lectives més respectuoses amb el medi ambient.

La subvenció per a cada activitat o projecte pot ser d’un màxim del 75 % del pressupost previst per a l’activitat o el projecte subvencionat, però no pot superar la quantia de sis mil euros. També se subvencionarà la divulgació, mitjançant l’elaboració i la distribució de material sobre els problemes esmentats, així com la formació dirigida als sectors de la societat afectats o implicats en la resolució d’aquests.

La convocatòria de 2019, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 44, de 6 d’abril de 2019, estableix els criteris i barems per repartir la quantitat total entre els diferents projectes que es presentin. El termini per presentar les sol·licituds és fins al 6 de maig per a projectes que s’executin entre el primer de gener i el 30 octubre de 2019.

Amb aquesta mateixa línia de subvencions, el passat 2018 es varen subvencionar 22 projectes. D’aquests, 7 estaven dedicats, per complet o en part, a la biodiversitat i espais naturals, 6 als residus, 3 a territori i paisatge, 2 a agrobiodiversitat i hort, entre d’altres de temàtica més general. Els projectes majoritàriament tenien caràcter formatiu, ja fos mitjançant activitats i tallers a centres educatius, cursos i jornades per a públic general o especialitzat. En aquesta edició han destacat també la quantitat i qualitat de diversos materials didàctics i de difusió que s’han publicat amb el suport d’aquesta Conselleria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.