Setmanari d'informació local - 138 anys

Els il·lustradors de Melicotó presenten el conte 'El secret del drac de na Coca'

29231

Els il·lustradors de Melicotó, Jaume Vich i Robert Campillo, presenten El secret del Drac de na Coca, un llibre infantil de la mà de Saïm Edicions. L'acte tendrà lloc als Geranis, al local de la botiga de Melicotó, a les 12.00 hores del dissabte dia 13 d'abril. A més de la presentació del llibre es realitzara una activitat infantil de contacontes, on es narraran les aventures de na Neus i en Gerard, els protagonistes de la història, en cerca de la bestia que atemoria ciutat.

El llibre està signat per Vera Frau, pseudònim del col·lectiu dels creadors del text, que en breu presentaran més títols. El llibre estarà a les llibreries a partir del proper dilluns 15 d'abril. Els dissenyadors, Robert Campillo i Jaume Vich, tenen un estil propi i característics que fa de la marca Melicotó una de les més nostrades del disseny mallorquí.

Aquesta vegada s'estrenen a la literatura infantil amb un personatge que, com no podia ser d'altre manera, està lligat a la cultura popular que es desenvolupa a Mallorca, especialment a Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.