Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa vol «exportar a Madrid els acords progressistes» aconseguits a les Balears

29303

El candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa, ha defensat que l'objectiu de la coalició és «exportar a Madrid els acords progressistes» aconseguits a les Balears.

«Avui començam el que és la campanya, arrencam aquesta aventura que per a nosaltres està basada en dues qüestions: els voluntaris que col·laboren amb nosaltres i ens ajuden a i els resultats que han donat els Acords pel Canvi durant aquests anys», ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació.

En aquesta línia, ha assegurat que Veus Progessistes representa «un model de defensa de la democràcia, dels valors de l'esquerra», així com una forma de «fer política a través de l'escolta activa, la inclusió i la consulta».

Per part seva, la candidata de la coalició al Senat, Rosa Cursach, ha destacat que la campanya està feta «des de la coherència del que és MÉS i Veus Progressistes», és a dir, «una força creativa, pròxima i basada en la mobilització i la participació ciutadanes».

«La nostra campanya està feta per un equip multidisciplinari i un munt de voluntaris. Estam innovant en xarxes socials, la línia gràfica i alguns elements trencadors com la plataforma Mésflix», ha apuntat.

Finalment, ha subratllat que hi ha «centenars de voluntaris i membres de les assemblees territorials que fan possible aquesta campanya muntant actes, repartint propaganda i informant», entre altres qüestions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.