Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma es compromet a impulsar el Parc de les Vies

29447

La número 2 de MÉS per Palma a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, s’ha reunit amb representants de la Plataforma del Parc de les Vies per a passejar des de Jacint Verdaguer fins a Son Fuster i escoltar les seves propostes sobre aquest espai, que els ecosobiranistes han inclòs al seu programa juntament amb dos eixos cívics més.

«Ens comprometem a impulsar el projecte del Parc de les Vies», ha explicat Truyol i ha afegit que durant la propera legislatura «una de les primeres actuacions serà dur endavant la modificació puntal que permeti fer un parc als terrenyes que connecten Jacint Verdaguer amb Son Fuster». A més, la candidata de MÉS per Palma ha explicat que de cara a la propera legislatura «impulsarem un total de 3 eixos cívics, incloent-hi el del Parc de les Vies». «Apostam per eixos territorials, un eix del carrer Nuredduna fins el Rafal, a Pere Garau, i farem arribar l’eix de Blanquerna fins el Secar de la Real i també recuperarem el projecte del del Parc de les Vies, especialment el tram de Son Fortesa fins a Son Fuster», ha continuat la número 2 de MÉS per Palma.

La candidata de MÉS per Palma, ha afegit que aquest Parc de les Vies «serà un altre pulmó verd de la ciutat per lluitar contra el canvi climàtic i compensar la contaminació del trànsit, Palma necessita espais verds i aquest és un espai idoni».

«Volem una Palma més habitable i més amable. Hem de guanyar espai dels cotxes per als vianants. Això vol significa construir una Palma més viva, que contribueixi a revitalitzar zones veïnals i comercials i fer-la més habitable», ha conclòs Truyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.