Setmanari d'informació local - 138 anys

Abascal a Palma: «la unitat d'Espanya no es discuteix, no es vota; es defensa»

29533
Campos i Abascal en l'acte celebrat aquest dissabte a Palma. | VOX

«La unitat d'Espanya no es discuteix, no es vota: es defensa. L'independentisme defensa imperis progres, totalitaris, en els quals tots han de pensar el mateix». Amb aquestes paraules s'ha dirigit Santiago Abascal, president de VOX España i candidat a la presidència, en l'acte central del partit a les Balears de cara a les eleccions del 28 d'abril.

L'acte, celebrat a l'Auditòrium de Palma, ha comptat amb la presència dels principals líders de la formació a les Balears que han defensat, bàsicament, el refús a la immersió lingüística en català i l'ús social de la llengua pròpia de les illes.

El primer a dirigir-se a la multitud ha estat Jorge Campos: «som els foners del segle XXI, el mur de contenció des de les Balears del separatisme català, i som l'ona mediterrània que inundarà amb el seu patriotisme i llibertat cada racó d'Espanya. Aquesta ona que portarà al meu benvolgut amic Santiago Abascal a la presidència del Govern de la nació».

A Jorge Campos li ha seguit Malena Contestí, cap de la llista al Congrés per Balears. «A això que li diuen immersió lingüística, nosaltres ho diem totalitarisme. Ells ho diuen Països Catalans, nosaltres ho diem fal·làcia. Ells ho diuen referèndum unilateral, nosaltres ho diem cop d'estat. Ells ho diuen memòria històrica, nosaltres ho diem amnèsia histèrica. Ells als terroristes els diuen representació democràtica, nosaltres els diem assassins», ha dit la candidata de manera bel·ligerant.

Abascal, finalment, ha assenyalat que «VOX és la casa del sentit comú, d'aquest sentit comú que és el patriotisme. Nosaltres no cridem al vot ni a l'esquerra ni a la dreta, cridem a tots els espanyols. Cridem a aquesta bona gent d'esquerres que ha votat a un PSOE (que ja no és ni espanyol, ni obrer) i que se senten traïts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.