Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Borbons celebren la Pasqua a La Seu de Palma

29543
Els Borbons han celebrat la Pasqua a la Catedral de Palma. | Isaac Buj/E.P.

Els Reis d'Espanya, Felip VI i Letizia i les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia, han assistit aquest diumenge com cada any, a la missa que se celebra en la catedral de Palma amb motiu del Diumenge de Resurrecció.

A la seva arribada a la catedral, al voltant de les 12.00 hores, centenars d'assistents els han rebut entre crits de 'Viva el Rey'. Felip ha arribat conduint un Volvo xc90 del qual s'ha baixat també la Reina emèrita, Sofia de Borbó.

A les portes de la Catedral els ha rebut la delegada de Govern, Rosario Sánchez i el Bisbe Taltavull que ha saludat a tots els membres de la Casa Reial.

Letizia, amb els cabells llargs sense recollir i taló negre, portava un vestit de flors blaves, mentre que l'hereva, la princesa Leonor vestia un abric blanc. La seva germana, una miqueta més informal, vestia uns pantalons blaus foscos i un tweed rosa pàl·lid. Ambdues han optat per calçar unes ballarines fosques.

Les infantes Elena i Cristina no han acudit a aquesta cerimònia, com és el normal en els últims anys. Donya Elena va assistir per última vegada en 2014, mentre que Cristina no participa des de 2011. Per part seva, aquest any tampoc ha assistit el Rei emèrit Juan Carles de Borbó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.