Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmajove celebrarà diumenge el seu 30è aniversari

29795

El servei municipal Palmajove celebrarà aquest diumenge que compleix 30 anys, i ho farà amb una festa a l’Espai Casa Planas (Av. Sant Ferran, 21). Es durà a terme un concert del grup Hot Hit, que interpretarà temes de soul, rock i blues; a més, es faran tallers creatius i el certamen artístic, tot acompanyat prèviament per un piscolabis. La festa començarà a les 18 hores i serà gratuïta per a tothom.

Des de la seva posada en marxa l’any 1989, el servei Palmajove s’ha convertit en un referent informatiu per al jovent de Palma quant a temes de ciutadania activa, cursos de formació, oposicions, habitatge, sexualitat, hàbits saludables, etc. També ha canviat molt d’ençà la forma d’atendre aquest jovent, que ha passat de les oficines físiques i el telèfon al contacte directe majoritari per xarxes socials com Whatsapp o Instagram.

Cal recordar que el servei Palmajove és totalment gratuït, i que actualment disposa de tres informadores juvenils, un assessor legal i una psicòloga al seu equip per resoldre els dubtes de manera personalitzada i àgil. La plantilla del centre del servei consta d’un total de vuit persones, i aquest està ubicat físicament al número sis del carrer Sant Pere de Palma. Recordam també que es pot contactar a través de www.palmajove.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.