Setmanari d'informació local - 138 anys

Virgilio Moreno vol promoure Inca com a Ciutat de la Música

29821

Virgilio Moreno, batle i candidat a la reelecció pels socialistes d'Inca, ha presentat la proposta 'Inca, Ciutat de la Música' que té com a objectiu promoure Inca com a ciutat referent dins l'àmbit de la música.

«Apostam per la cultura i i per atreure visitants a la nostra ciutat. La música és un llenguatge universal que pot unir aquest dos objectius i volem convertir-la en una bandera de la nostra ciutat», ha explicat el candidat socialista.

Virgilio Moreno considera que el municipi reuneix les condiciones per a poder ser un abanderat de la música i un referent a les Illes Balears en aquesta matèria. En aquest sentit, el candidat socialista destaca que Inca compta amb un bon nombre d'agrupacions musicals. «Tenim una banda de música i una coral amb molta història, agrupacions musicals i folklòriques, organistes de gran nivell, grups de música moderna, som seu de dues agrupacions orquestrals... A més de tenir dues escoles de música i ara, a la fi, el Conservatori Municipal Professional», ha dit Virgilio Moreno.

El batle d'Inca i candidat a la reelecció també destaca que en l'actual legislatura s'ha fet molta feina a favor de la música d'una manera transversal des de distintes àrees municipals. «Hem estat un referent dins el circuit musical amb concerts de primer nivell promoguts des de l'àrea de Festes i Participació; s'han consolidat cicles com IncaJazz o Inclàssic; hem acollit la Fira del Disc i hem promogut la Fira de la Música», ha recordat Virgilio Moreno.

Virgilio Moreno apunta que la propera legislatura comptaran amb el rehabilitat Teatre Principal d'Inca que servirà per a promoure l'arts escèniques a la nostra ciutat, però que també serà un escenari privilegiat per a l'activitat musical.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.