Setmanari d'informació local - 138 anys

Una treballadora de l'Aeroport de Palma mor arran de l'agressió d'un turista

29847

Una dona de 64 anys, va morir ahir a l'hospital en ser intervenguda d'urgència després d'una agressió a l'Aeroport de Palma. L'agressió es va produir dissabte passat i la dona, auxiliar de seguretat de Trablisa, va perdre la vida aquest passat dijous.

El succés va començar en la matinada del dissabte, en una de les portes d'arribades des de la qual es pot sortir però no tornar a entrar. Un home, de nacionalitat alemanya, va aterrar amb la seva dona i els seus dos fills a l'aeroport de Palma; en un moment donat va sortir per aquesta porta.

Molts turistes pretenen fer això i tornar a entrar; ja que aprofiten el temps d'espera de les maletes per a fumar o gestionar vehicles de lloguer. En aquest cas en qüestió, es desconeixen les raons per les quals va sortir l'home.

Quan va pretendre tornar a entrar, la dona, auxiliar de servei de Trablisa, li va tallar el pas explicant-li que ja no podia tornar a accedir. L'home, aprofitant que la porta s'obria per a deixar sortir a altres persones, va insistir en el seu accés i en tornar a trobar-se la dona enfront d'ell la va empènyer.

La caiguda va provocar a l'auxiliar la fractura del fèmur i aquesta va començar a cridar de dolor. La policia va acudir ràpidament i també el servei d'ambulàncies, que va atendre la dona i la va traslladar a un centre hospitalari. Mentrestant, els agents varen procedir a la detenció de l'home per un delicte de lesions.

Finalment, la dona, que patia problemes cardíacs, va entrar ahir en quiròfan per a ser intervenguda per la fractura de fèmur i el seu cor no va suportar l'operació; pel que lamentablement ha mort.

L'home va passar a disposició judicial pels càrrecs de lesions i va ser posat en llibertat. Ara caldrà esperar que el procés judicial determini si existeix relació o no entre l'agressió soferta i la defunció de la dona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.