Setmanari d'informació local - 138 anys

Seixanta voluntaris de MÉS per Palma faran campanya a peu de carrer

29861
Seixanta voluntaris de MÉS per Palma – Estimam Palma faran campanya a peu de carrer. | MÉS per Palma

MÉS per Palma – Estimam Palma ha apostat aquest dissabte pels militants i simpatitzants de cara a les eleccions municipals, per tal de revalidar la majoria progressista a Cort. Així els ecosobiranistes ha realitzat una trobada al casal de barri de l'Escorxador, per tal de concretar els darrers aspectes de la campanya.

Així, i segons explica la formació ecosobiranista, 60 voluntaris faran campanya a peu de carrer explicant les propostes a la ciutadania. També es muntaran un total de 60 paradetes informatives als diferents barris i pobles de Palma i es realitzaran visites a totes les barriades de la ciutat amb Antoni Noguera.

Al llarg d'aquests dies, els ecosobiranistes repartiran més de 60.000 fulletons de barri. La formació ha elaborat un fulletó específic per a cada barri de la ciutat després de reunir-se amb les associacions veïnals de les ciutats. El candidat a la batlia de Palma, Antoni Noguera ha explicat que «aquesta és la nostra forma de fer política, poble a poble, barri a barri i persona a persona».

«A diferència dels grans partits que tenen pressuposts de campanya molt elevats, i que tenen la campanya feta des de Madrid, la nostra és una campanya propera, de tu a tu. Igualment professionalitzada però amb un factor que ningú més té: la força de la gent i el factor humà», ha conclòs Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.