Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat (MÉS): «Duplicarem el pressupost en cultura»

29863
MÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte les seves propostes en matèria de Cultura. | MÉS per Mallorca

El candidat a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, juntament amb la número dos Fina Santiago, han presentat aquest dissabte les mesures principals en matèria de cultura que vol impulsar la formació ecosobiranista.

Així, Ensenyat ha manifestat la necessitat de fer la cultura accessible per a tothom, per la qual cosa, ha dit, és necessari destinar-hi més recursos. Per això ha assegurat que «duplicarem el pressupost en cultura i actuarem de forma transversal per democratitzar-la».
En aquest sentit, Ensenyat ha destacat que no només s'augmentarà el pressupost al Govern sinó també al Consell, de manera progressiva. A més, una cinquena part de l'Impost de Turisme Sostenible, com a mínim, anirà destinada a la recuperació del patrimoni de les Balears.

El líder de MÉS ha incidit en la necessitat d'apropar la cultura a la ciutadania des de les administracions més properes: els ajuntaments. «Convertirem les biblioteques en espais multidisciplinaris i generadors de cultura lliure», ha sentenciat .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.