Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca recorr l'arxivament de l'expedient contra Red Eléctrica

29967

MÉS per Menorca va interposar el passat dimarts un recurs administratiu enfront de la Direcció General d'Energia contra la resolució d'arxivament de l'expedient obert sobre l'apagada elèctrica del passat octubre, tal com han informat aquest dimecres des de la formació.

Els menorquinistes han recordat que el passat 17 d'abril ja varen intentar obtenir l'expedient i la resolució per via de sol·licitud de documentació parlamentària. «Desgraciadament, en aquest termini el Govern no ens ha lliurat la documentació», han manifestat. Per això, MÉS per Menorca ha presentat un recurs sobre la base de les informacions aparegudes en premsa.

En concret, basa el seu recurs en la disconformitat a dret de la resolució d'arxivament de l'expedient. En el text afirmen que les accions i omissions de Red Eléctrica no s'ajusten a la normativa ni a la planificació elèctrica de l'administració pública competent i, per tant, són constitutives d'infracció molt greu, en tant que han incomplit la seva obligació de mantenir les instal·lacions de la xarxa de transport en adequades condicions de conservació i idoneïtat tècnica.

«La nostra intenció és que es vagi fins al final en la depuració de responsabilitats, que es reconegui que el pla de contingència era totalment insuficient i, sobre la base d'això, quedi oberta la porta perquè els damnificats percebin les indemnitzacions que els corresponen», ha dit el cap de llista de MÉS per Menorca al Parlament, Josep Castells.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.