Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalina Riera dóna el sus a la campanya d'El Pi a Manacor

30061
Catalina Riera ha donat el sus a la campanya d'El Pi a Manacor. | El Pi

El president del Pi i candidat al Govern de les Illes Balears, Jaume Font, juntament amb la candidata a la batlia de Manacor, Cati Riera, han protagonitzat aquest divendres a Manacor un dels mítings d'aquest inici de campanya. Així, més de 300 persones han omplit la plaça de la barriada de Santa Catalina.

«Vos oferim un programa realista i il·lusionant que és el millor full de ruta per fer realitat el Manacor que tots i totes desitjam», ha destacat la candidata. Per això «proposam més de cent accions per aconseguir un poble tranquil, accessible, educador, saludable, actiu i participatiu», ha concretat. Entre les més de cent accions que inclou el programa d'El Pi, Riera ha destacat «proveir el municipi d'aigua potable, l'impuls a l'ús de la bicicleta, l'ampliació de les zones per a vianants o la millora dels equipaments esportius i culturals».

Durant l'acte també s'ha posat l'èmfasi en la creació de noves rutes segures per anar a l'escola, la unificació i l'abaratiment del preu dels menjadors escolars, la posada en marxa de nous programes intergeneracionals per erradicar la solitud de les persones majors i nous programes 'respir' per a famílies cuidadores. A més, des d'El Pi també han defensat la necessitat de promoure encara més la participació ciutadana, l'ampliació del polígon, l'impuls al comerç o la creació de la marca 'producte de Manacor'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.