Setmanari d'informació local - 138 anys

Ara Maó planteja convenir el servei d'habitatge amb l'IBAVI

30063
Imatge d'arxiu de la construcció de nous habitatges a les Balears. | dBalears/Arxiu

Ara Maó proposa convenir amb l'Institut Balear d'Habitatge (IBAVI) el servei d'habitatge. L'objectiu, segons han explicat, és «gestionar directament des del municipi la borsa de lloguer social i els pisos buits detectats, així com marcar com a finalitat l'augment de 30 habitatges de protecció oficial».

L'ajuntament no té competències per aquesta gestió, però en canvi és el que coneix les necessitats directes de la població, «i per açò és convenient reclamar-ne la gestió».

Així mateix l'agrupació demanarà al Consell Insular la posada en marxa «urgent» de l'alberg de baixa exigència per tal de donar resposta a les persones sense sostre que no tenen encaix a la casa d'acollida, «una realitat que tot i no ser molt visible, existeix al nostre municipi».

D'altra banda, la futura residència de gent gran que es farà als antics quarters de Santiago contribuirà a disminuir la llarga llista d'espera de persones grans. Tot i això, Ara Maó planteja l'augment dels serveis a domicili, tant en quantitat com en la incorporació d'unitats de respir. «Aquestes millores han de permetre a la gent gran viure a ca seva amb garanties de qualitat de vida», ha assegurat Conxa Juanola, dirigent de l'agrupació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.