Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Muro denuncia l'agressió contra el cotxe del seu candidat

30065
MÉS per Muro ha denunciat l'agressió contra el cotxe del candidat, Miquel Àngel Tortell, que ha aparegut amb la lluna de davant cruixida. | MÉS per Muro

MÉS per Muro ha denunciat aquest dissabte l'agressió contra el cotxe del candidat, Miquel Àngel Tortell, que ha aparegut amb la lluna de davant cruixida.

Segons ha explicat l'agrupació local del partit, a través del seu compte de Facebook, divendres era el dia de penjar cartells al municipi «i els de MÉS ja han patit qualque pintada -una posava Franco i Arriba ...- i arrabassament de fustes, per no comptar amb les que s'han tapat deliberadament». «Però no fèiem comptes que l'agressivitat arribàs al terreny contra la propietat personal del candidat de MÉS», ha dit el partit.

«Són massa coincidències per no pensar que hi pot haver relació entre una cosa i l'altra. Lamentam que hi hagi persones que traspassin línies intolerables amb l'agreujant que van d'amagat. Com és prescriptiu en aquests casos, hem cursat una denúncia davant la Guàrdia Civil», ha explicat el partit.

«Som un partit modest i honest. Amb una ideologia clara, millor dit, amb ideologia. No veureu això a cap telenotícies ni en faran debat. Molts no ho aixecaran d'enterra. Però MÉS per Muro tenim la convicció que, si es comprova la relació entre l'inici del període electoral i l'atemptat contra el cotxe del nostre candidat, això es tracta d'un delicte d'odi, contemplat al codi penal, a l'article 510», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.