Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos arremet ara contra el feminisme, l'Islam i la immigració

30079
Jorge Campos, candidat de VOX, en una imatge d'arxiu. | dBalears/Arxiu

El candidat de Vox al Parlament balear, Jorge Campos, ha assegurat aquest cap de setmana durant un acte de campanya que «mai he vist a grups feministes entrar en mesquites» en les quals, segons ha sostingut, «es diu com pegar a les dones sense deixar marca».

«Mai he vist a un grup feminista entrar en una mesquita en la qual es diu com pegar a les dones sense deixar marca. Només les he vist anar a les esglésies catòliques», ha expressat Campos durant un acte de campanya celebrat a Felanitx en el qual també ha estat present el candidat de la formació al Consell de Mallorca, Pedro Bestard.

Així mateix, Campos ha assegurat que la seva formació obrirà, als ajuntaments en els quals governi després dels comicis del 26 de maig, expedients d'infracció urbanística a «salafistes» per a comprovar si es realitzen actes religiosos en les mesquites.

«S'obriran expedients d'infracció urbanística per a comprovar que les llicències concedides als salafistes són per a la realització d'activitats religioses. Si es demostra que en lloc de religió es dediquen en propagar l'odi, a la primera infracció: mesquita tancada i imant expulsat», ha assegurat a la vegada que ha censurat la «permissivitat» amb la immigració.

«Anem a la finestreta d'ajudes i ens diuen que no n'hi ha per a tots. I després veus a algú amb burca i en situació irregular i la hi donen. Passen per davant de les persones que han pagat imposats tota la vida», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.