Setmanari d'informació local - 138 anys

Habtur vol la retirada de llicències a propietaris que fomentin el 'turisme de gatera'

30081
Habtur es mostra partidària de la retirada de llicències a propietaris que fomentin el 'turisme de gatera'. | Homeway/E.P./Arxiu

La patronal del lloguer turístic Habtur s'ha mostrat aquest dissabte partidària d'establir «mesures» per a retirar les llicències a propietats de lloguers turístics els inquilins dels quals generin problemes de convivència en relació al 'turisme de gatera', segons ha informat l'entitat.

En la mateixa línia, l'associació ha demanat «responsabilitat» als propietaris amb llicència i els ha instat a «evitar acceptar reserves» si detecten la més «mínima sospita». «Els propietaris amb llicència poden desallotjar a turistes problemàtics o molestos i s'han d'establir normes per tal de retirar la llicència a propietaris que no compleixin», ha assegurat l'entitat.

«Des d'Habtur no podem veure com una part dels turistes que viatgen a les Illes i s'allotgen en habitatges d'ús turístic utilitzen aquestes instal·lacions per a fer festes i emborratxar-se, repudiem aquestes actituds i no ens podem identificar amb elles», han reiterat.

Finalment, la patronal del lloguer turístic ha assegurat que «sempre estaran» al costat de l'Administració per a garantir un «turisme de qualitat i sostenible» i han avançat la seva disposició a estudiar la posada en marxa de mesuradors de decibels per a pal·liar el problema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.