Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi aposta per un «un gran pacte cultural per a descentralitzar la programació a Palma»

30101

El PI-Proposta per les Illes ha defensat aquest dilluns la necessitat «d'un gran pacte cultural entre les institucions per a descentralitzar la programació i garantir que arribi a tots els barris de Palma».

Així ho ha expressat la número 2 de la candidatura del PI a Cort, Neus Sánchez, que ha assenyalat que «aquesta descentralització d'activitats acostarà la cultura als veïnats, es dinamitzaran els espais i es promourà la cohesió social».

En concret, el PI planteja crear «un fòrum formal i permanent amb el sector» i promoure «una millor coordinació interna i externa amb altres administracions aprofitant millor les infraestructures i recursos i evitar que hi hagi zones abandonades culturalment».

En aquesta línia, la candidata ha explicat que la presentació de la proposta s'ha fet al Parc de ses Fonts «perquè precisament és un d'aquests espais d'una barriada perifèrica que està desaprofitada», i consideren que podria recuperar-se »per a organitzar teatre i música a l'aire lliure i apostar per companyies de petit format».

A més, Sánchez ha cridat a acabar amb les polítiques «que només prioritzaven determinats sectors socials». Altres projectes que volen dur a terme són revitalitzar la xarxa de biblioteques amb la incorporació de les noves tecnologies i els llibres digitals i actualitzar el pla de biblioteques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.