Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern posa a disposició de bars i restaurants rètols de senyalització en català

30167

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha posat en marxa una acció de foment de l'ús de la llengua catalana en la senyalització de bars i restaurants per contribuir a fer més visible el català a tots els ciutadans i augmentar la seva presència en el paisatge lingüístic de les Illes Balears.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, des de la Direcció General de Política Lingüística s'han elaborat fins a set models diferents de rètols adhesius identificatius per als espais interiors d'aquests establiments.

Cal destacar que, a l'hora d'elaborar-los, i gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Presidència, s'han tengut en compte criteris respectuosos amb la diversitat sexual i de gènere, tant per al text identificatiu com als pictogrames empleats.

Tot i que els elements senyalitzadors s'han creat per a establiments del sector de la restauració, es poden utilitzar en altres tipus d'espais.

La distribució del material, 35.000 adhesius en total, es farà a través de les associacions de bars i restaurants i de la Direcció General de Política Lingüística. També se n'ha fet arribar als Consells insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.