Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat defensa que el trot s'autofinanci a través d'una via de «finançament privat»

30175

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha presentat aquest dimecres el 86è Gran Premi de Trot 2019 i ha insistit en «la necessitat d'autofinançament del trot» mitjançant «una aposta pel finançament privat».

Segons ha informat el Consell, Ensenyat ha assegurat que sempre ha defensat que «s'ha d'apostar per una via de finançament privat, mitjançant el joc extern, per a deixar de dependre de l'administració pública».

Així mateix, ha expressat que «cada edició és una nova oportunitat per a fer balanç i ser conscients de tot el que s'ha aconseguit i el que encara es pot fer per a situar el trot en el lloc que es mereix». Ensenyat ha presentat aquest esdeveniment, que es disputarà aquest diumenge en l'Hipòdrom de Son Pardo, juntament amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i el president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata.

Durant l'acte s'han donat a conèixer les principals activitats previstes per al cap de setmana, així com la manta i el trofeu, elaborats pel ceramista Joan Pere Catalá. D'aquesta manera, Jaume A. Ramis, ha fet un resum del programa del cap de setmana i ha assegurat que «el Gran Premi Nacional de Trot arriba a la la seva 86è edició amb força renovada».

Ramis ha finalitzat la seva intervenció afirmant que saben «de les dificultats administratives que han sorgit aquests anys» però la seva voluntat «ha estat sempre que no es detengués l'activitat dels hipòdroms i els premis es paguin en un temps raonable».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.