Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten el centre d'educació especial de Son Ferriol en el quiosc de PalmaActiva

30177

El quiosc de PalmaActiva ha acollit aquest dimecres l'acte institucional de presentació del centre d'educació especial (CEE) de Son Ferriol en el Quiosc de PalmaActiva (plaça de l'Olivar). L'acte ha comptat amb l'assistència del conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i el director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas.

Segons han informat des del Govern, aquest espai acull durant tota aquesta setmana 'Qui som', una exposició i tallers d'activitats per a donar a conèixer al públic en general l'activitat del CEE i donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Al llarg d'aquesta setmana la comunitat educativa del centre participarà en les activitats organitzades en el quiosc per a fer més visible aquest centre i el que es fa en el seu dia a dia. El conseller March ha agraït al professorat i, molt especialment, a les famílies i a l'alumnat, la seva implicació per a difondre el treball del CEE Son Ferriol. «Nosaltres creim en la inclusivitat i pensam que aquesta també es practica en els centres d'educació especial com el vostre», ha asseverat.

A més, March s'ha compromès a continuar invertint en el centre per a garantir que es pugui continuar avançant en «la línia pedagògica» que s'ha adoptat en els últims anys, que ha facilitat «la implantació del treball per ambients, entre altres».

D'altra banda, en el quiosc també es projectarà un vídeo elaborat pel director Antoni Bestard. Està protagonitzat pel professorat i alumnat del centre. Bestard també ha assistit a l'acte inaugural, juntament amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma Llorenç Carrió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.