Setmanari d'informació local - 138 anys

Gent per Formentera proposa unir amb bicicleta les zones d'es Pujols i Illetes

30179

La formació Gent per Formentera ha proposat unir amb bicicleta les zones d'es Pujols i Illetes, segons ha declarat la candidata al Consell, Alejandra Ferrer. Es tracta d'un projecte basat en les polítiques de sostenibilitat i respecte pel medi ambient aplicades durant la legislatura des del Consell, ha assegurat aquest dimecres.

Segons ha detallat, es tracta d'oferir un nou enllaç entre el nucli turístic «més important» de l'Illa i una de les zones «amb més valor mediambiental i paisatgístic» de les Balears, promovent la mobilitat sostenible entre residents i visitants.

Ferrer ha repassat alguns projectes executats també a es Pujols, que han permès la conversió progressiva en zones de vianants de carrers interiors i de la plaça Europa, així com la reforma del passeig marítim.

Segons ha anunciat, aquests projectes tendran la seva continuïtat amb l'habilitació de nous equipaments esportius, parcs o zones verdes i, en una tercera fase, es reformarà també l'avinguda Miramar i el carrer Punta Prima.

Sobre la nova contracta de recollida de residus, ha assegurat que estarà «adaptada a la realitat actual i suposarà un pas endavant en el servei», aprofundint també en la neteja de platges i litoral.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.