Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB denuncia una nova urbanització a Puigpunyent

30253

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) s'ha assabentat de la tramitació per part de l'Ajuntament de Puigpunyent d'un nou projecte d'urbanització, la UA8. Segons ha explicat el GOB, la previsió dels desenvolupaments urbanístiques de la UA8 i la UA4, que ha estat motiu d'atenció mediàtica les passades setmanes, vénen de les Normes Subsidiàries de 1992.

La zona que es pretén urbanitzar (UA8) és un terreny de naturalesa o morfologia totalment rústica que confina amb zones d'àmplia riquesa de la flora i de terrenys protegits en el catàleg de Béns patrimonials. D'aquesta manera, Abaqua ha emès un informe en el qual assenyala que l'EDAR de Puigpunyent «no pot assumir l'augment de cabal d'aigües residuals associat al projecte d'urbanització de la UA8».

«Entenem que no es pot donar una llicència urbanística condicionada a una possible futura ampliació de l'estació depuradora, que s'assumirà amb diners públics per a garantir una inversió de caràcter privat i especulatiu», han assenyalat. Per tot això, des del GOB s'ha demanat que «no s'aprovi el projecte de reparcel·lació i urbanització de la UA8».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.