Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Un sol vot pot ser decisiu per aturar el pacte de la dreta i l'extrema dreta»

30291
Armengol i la resta de dirigents del PSIB durant l'acte celebrat a la plaça de Son Cotoner de Palma. | PSIB-PSOE

Francina Armengol ha demanat la màxima mobilització per a les eleccions del 26 de maig i ha recordat, a només una setmana dels comicis, que «un sol vot pot ser decisiu per aturar el pacte de la dreta i l'extrema dreta en unes eleccions en les quals ens jugam el més proper a tots i cadascun de nosaltres».

La candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears ha fet aquestes declaracions en un acte organitzat per l'Agrupació del PSIB Palma-Ponent en el parc de Son Cotoner i al qual han assistit prop de 600 persones. També han intervingut en l'acte el candidat a la batlia de Palma, José Hila, i la candidata al Parlament Europeu, Alícia Homs.

«Queden set dies intensos de campanya, que encaram amb moltes ganes i molta força», ha destacat Armengol, alhora que ha recordat que «és cert que estam a punt de fer-ho possible, però que tots facem el 26 de maig el mateix que vàrem fer el 28 d'abril: anar a les urnes massivament».

Precisament, la secretària general del PSIB-PSOE ha volgut ressaltar que les «urnes tornen a estar buides» i que és amb «el vot entusiasta, de l'esperança, de la il·lusió i del progrés» que s'han de tornar a omplir diumenge que ve.

En aquest sentit, Armengol ha asseverat que «l'únic partit que pot fer possible seguir sempre endavant en més drets, més democràcia i més llibertat, com també l'únic que té un projecte clar per a les Illes Balears i per a Palma és, sense dubte, el PSIB».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.