Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI proposa augmentar la programació pròpia del Principal i apostar per les produccions en català

30305

La candidata del Pi - Proposta per les Illes (El PI) al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha proposat aquest dilluns augmentar la programació pròpia del Teatre Principal apostant per «més produccions en català» i per donar «més espai» a companyies teatrals de petit format de les Illes.

Així ho ha anunciat Mora en un acte celebrat davant el Principal en el qual la formació regionalista ha presentat les propostes polítiques del PI en matèria cultural de cara als comicis del 26 de maig.

En aquest sentit, la candidata del PI al Consell ha plantejat convertir el Centre Cultural de la Misericòrdia en un centre «de referència» a Mallorca. «S'han d'aprofitar més aquest tipus d'espais que hi ha a Palma i que estan en desús per a organitzar exposicions, esdeveniments, trobades artístiques i tertúlies del sector», ha considerat, alhora que ha destacat el «talent» dels creadors de Mallorca.

Per part seva, la número 2 del PI a l'Ajuntament de Palma, Neus Sánchez, ha sostengut que la Misericòrdia disposa d'espais «idonis» per a programar alternatives culturals. «Tenim un cor d'òpera de referència i l'hauríem de cuidar més, donant-li major visibilitat i vetllant pels drets laborals dels coristes», ha resolt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.