Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 emet aquest dimarts un cara a cara entre Biel Company i Francina Armengol

30323

IB3 Televisió emet aquest dimarts un cara a cara entre els candidats al Parlament dels partits més votats a les passades eleccions autonòmiques: del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i del PP, Biel Company. A més, a IB3 Ràdio, en desconnexió per a cada illa, el debat dels Consells d'Eivissa, Mallorca i Menorca.

El cara a cara entre Francina Armengol i Biel Company té com a objectiu «contraposar les propostes del PSIB-PSOE i del PP, les dues formacions que varen aconseguir el 58 % dels escons a les darreres eleccions autonòmiques». Precisament, el programa estarà dividit en diferents blocs temàtics on els candidats hauran de defensar la postura del seu partit.

Per tal de garantir la màxima igualtat entre els candidats, hi haurà un repartiment equitatiu del temps i de les intervencions. Per això, es comptarà amb dos cronòmetres, un per a cada candidat, que vigilarà el còmput individual de temps utilitzat. El programa serà introduït pel cap d’informatius d’IB3, Josep Pons, i presentat per la periodista d'IB3, Elena Serra. S'emetrà a les 21.40 h i tendrà una durada de 90 minuts.

Pel que fa als debats dels candidats als consells es realitzaran a les instal·lacions i estudis d'IB3 Ràdio a cadascuna de les Illes, duraran 90 minuts i s'emetran en directe a les 19.30 h sense cap edició. Seran presentats per Elena Gregori i Enric Fernández (Eivissa), Elena Taberner i Olivia Navarro (Mallorca) i David Marquès i Bàrbara Fernández (Menorca). Els debats s'emetran a ràdio en desconnexió per a cada illa, però es podran veure a la web d'IB3 en 'streaming' des de qualsevol part del món.

Els ciutadans també podran dir la seva, ja que a la darrera part del programa es formularà als candidats als consells qüestions que els usuaris de Twitter i Facebook facin arribar a IB3 a través del hashtag #EleccionsIB3. El debat del Consell de Formentera es va fer el divendres passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.