Setmanari d'informació local - 138 anys

Ara Eivissa lamenta les «pràctiques de joc brut que fa servir Podemos» en la campanya

30401

Ara Eivissa lamenta «el joc brut dels suposats representants d’una nova política que fa una mica de fortor a ranci». «Els antics socis de Guanyem, que actualment s’ha integrat a la coalició insularista, han intentat excloure la nostra formació mirant de treure’ns de la carretera», ha explicat el portaveu de la formació i candidat al Consell, Arnau Mañas.

«Però aquest és només un exemple més de la poca ètica que tenen alguns per buscar el favor del ciutadà», ha afegit Arnau Mañas després que s’hagi conegut que també un dels fundadors del partit morat visitarà l’illa per a presentar un llibre: «No passaria res si vingués de cara, a fer campanya, el que no podem passar per alt és que aquest acte que pretenen fer passar per innocent es farà en plena jornada de reflexió», ha dit Arnau Mañas.

«Està en qüestió si, a dia d’avui, s’ha de respectar o no aquesta jornada de reflexió, herència dels inicis de la nostra democràcia, però mentre es discuteix, s’haurà de respectar, no? O només faran cas de les normes que els vagin bé?», s’ha demanat Arnau Mañas.

Aquest episodi se suma al recent intent del partit de Viviana de Sans de «treure de la carretera a qui abans era un soci i avui sembla que és un rival polític que els preocupa molt. Tant com per intentar que la justícia electoral tregui a Ara tota la seva representació en espais electorals per entregar-se-la a ells», han explicat des d'Ara Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.